rairai!

Photobucket

Arvatkaa kuka on kipee taas kerran... No mut nyt on jo parempi fiilis, etenki ku mua oottaa tuol jääkaapissa mansikkalime-siideri ja ulkona on hyvvee boolia, jota keiteltiin äsken Markuksen kanssa :----) Mulla on 18-vuotias ISOveli, joka on maailman paras ja rakkain ja elämä hymyilee, vaikka mun pitäiskin olla Tammisaaressa luokkaretkellä just nyt. Ja kohta meiän piha täyttyy iloisista ihmisistä ja tunnelma on katossa!

Siinä teille upee giffi Apasta ja video latailee tos just tubeen, että se tulee sit joskus ku se on ladannu, ehkä kuuden ja seittemän välillä. Mä meen nyt pistää elämän risaseks, koska mua vituttaa istua sisällä ku on näin hyvä ilma. Kivaa kesäpäivää kaikille!

8 comments:

 1. Anonymous1:56 pm

  onnea markus!! :-----------))) <3 ja ihana giffi! videoo ootelles :)

  ReplyDelete
 2. ANONYYMI
  hahah jeesjees :-----)

  ReplyDelete
 3. Anonymous6:45 pm

  kerta sun veljelläs on tänää synttärit aj juhlitte niitä, niin sen täytyy antaa ottaa siitä muutama kuva tänne näytille ;D hehe... ja mansikkalime-siideri on aika nam!

  ReplyDelete
 4. ANONYYMI
  meni jo :--D ne lähti tervikseen enkä jaksanu raahata kameraa pihalle sillon ku vielä juhliskeltiin tääl meillä :-) sori :-D mut kesällä otan siitä varmasti kuvia, lupaan!
  ja niin on ♥

  ReplyDelete
 5. Jösses toi giffi XD Ahahahaha nauran itelleni .DD

  ReplyDelete
 6. APA
  just hyvä :------D

  ReplyDelete
 7. :--D oisin mieki jääny kotiin mielummin ku lähteny tammisaareen, siellä ei meinaan ole juuri-mitään...

  ReplyDelete
 8. TEA
  hahah :--D no aluks vähän harmitti, mut eilinen oli niin kiva päivä ni nyt ei enää harmita kyllä yhtään :-D

  ReplyDelete